Asparagus N ' rzodkiewka kukurydziana Guacamole jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 229 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, rzodkiewkę daikon, kłosy kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest przynoszony przez zdrowe Jabłko. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Indyk, groch guacamole & rzodkiewka wrap, Kukurydza i Cotija Guacamole (akan Esquites Guacamole), oraz Guacamole z wiórkami kukurydzianymi (guacamole Con Totopos) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.