Sznycel Z Kurczaka W Panko
Przepis Panko-powlekany sznycel z kurczaka może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Na $1.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, mąkę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Sznycel Z Kurczaka W Panko, Sznycel z kurczaka w panko z kaparami i cytryną, oraz Chrupiący Kurczak Panko Coated Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw mąkę, jajka i panko w trzech oddzielnych płytkich miseczkach. Kotlety z kurczaka doprawić solą i pieprzem. Kurczaka wsypać do mąki, wytrząsając nadmiar, następnie zanurzyć w jajkach i obtrzeć dokładnie panko, lekko dociskając do przylgnięcia.
W każdej z 2 dużych patelni podgrzać 1/4 szklanki oleju rzepakowego.
Dodać kurczaka i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż złoty i chrupiące, o 3 protokół.
Przełożyć kurczaka na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i posypać solą.
Tymczasem, w małym rondlu, roztopić masło i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i orzechowy, o 4 protokół. Wymieszać z kaparami, sokiem z cytryny i pietruszką; łyżką kurczaka i podawać.