Szechuan Beef Stir-Fry
Szechuan wołowina Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 25. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, stek z polędwicy wołowej, seler i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Mongolska Wołowina Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.
Instrukcje
Stek pokroić w poprzek na cienkie plasterki, a następnie każdy plasterek pokroić w cienkie paski.
Umieścić mięso w średniej misce.
Dodać czosnek i pokruszony pieprz; lekko wymieszać.
Połącz kolejne 4 składniki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso, partiami; podsmażyć 1 do 2 min. albo tylko do momentu, gdy paski mięsa nie będą już różowe w środku.
Przełożyć na talerz; odstawić.
Dodaj marchew i seler na patelni; Stir-fry 2 min. Powrót mięsa na patelnię wraz z mieszaniną dressing; stir-fry 1 do 2 min. lub do czasu, aż mięso zostanie zrobione, a sos lekko zagęszczony. Wymieszać z cebulą.