Szczenięta Cajun Hush mamy

Szczenięta Cajun Hush mamy
Szczenięta Cajun Hush mamy może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, olej roślinny, kukurydza z kernela i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Cajun Hush Szczenięta, Hush Puppies, oraz Hush Puppies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, parmezan, proszek do pieczenia, sól, czarny pieprz, jajka, paprykę, cebulę, kukurydzę w śmietanie, kukurydzę z całego jądra i paprykę pieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Z Całego JądraKukurydza Z Całego Jądra
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Do gorącego oleju wrzucić 6-8 łyżek kulek ciasta; smażyć do momentu, aż każdy z nich będzie złotobrązowy, ok. 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Wyjąć szczotki z rowkiem łyżką i umieścić na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby osuszyć. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia8
Magazyn