Szaszłyki z pomidorów, arbuza i bazylii
Ten przepis zawiera 8 porcji z 137 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli 84 centy za porcję spada w Twoim budżecie, pomidory, arbuzy i szaszłyki z bazylii mogą być spektakularne bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Będzie hitem w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny, liście bazylii, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 44%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Szaszłyki z arbuza i pomidora, Szaszłyki Pomidorowo-Bazyliowe, oraz Szaszłyki Z Krewetek Pomidor-Bazylia podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ocet balsamiczny i cukier w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści. Wyłączyć ciepło i odstawić do ostygnięcia.
Zaczynając od kwadratów arbuza, popchnij arbuza do samego końca szpikulca. Następnie szaszłyknąć liść bazylii, a następnie połowę pomidora. Kontynuuj z innym arbuzem, liściem bazylii i połówką pomidora.
Umieść szpikulec na półmisku, aby stał pionowo, używając najniższego kwadratu arbuza jako podstawy. Kontynuuj z pozostałymi szaszłykami.
Szaszłyki skropić syropem balsamicznym reserved i oliwą z oliwek.