Szaszłyki Z Kurczaka Sambal
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj szaszłyków z kurczaka Sambal. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sriracha, sos rybny, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szaszłyki Z Kurczaka Sambal, Szaszłyki Z Kurczaka Sambal, oraz Jawajski i Nonya Sambal, oraz smażony ryż z Sambal.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
W dużej misce wymieszać brązowy cukier, ocet, pastę chili, sos rybny, Sriracha i imbir.
Dodać kurczaka i wrzucić do herbu. Nawlecz 4 lub 5 kawałków kurczaka na każdy szaszłyk.
Marynatę przełożyć do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę (o 1 szklanka), 7-10 protokół.
Grill kurczaka, toczenie i fastrygowanie często z obniżonej marynaty, aż gotowane przez, 8-10 minut.