Szaszłyki z kurczaka, mięty i ogórka z sosem z cebuli wiosennej
Szaszłyki z kurczaka, mięty i ogórka z sosem cebulowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką 2 ogórki, łyżeczkę koperku, łyżeczkę estragonu i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szaszłyki z kurczaka z sosem miętowym, Marynowany Grillowany kurczak z sosem ogórkowo-miętowym jogurtowym, oraz Miso pollack z sałatką ogórkowo - cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 6 składników w blenderze; proces do gładkiej. Kryj się i wyluzuj.
Pokrój ogórek wzdłuż na 4 kawałki; pokrój każdy kawałek w poprzek na 6 (1/4 cala) plastrów. Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół lub aż gotowe.
Dobrze osuszyć i schłodzić. Nawlecz 1 kawałek kurczaka, 1 kawałek ogórka i 1 liść mięty na każdy z 24 (6-calowych) szaszłyków. Kryj się i wyluzuj.
Podawać z sosem; w razie potrzeby udekorować plastrami ogórka.