Szaszłyki Sałatkowe Spud
Szaszłyki sałatkowe Spud to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu jabłkowego, oliwy z oliwek, młode ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 34%. Spróbuj Sideline Snackers, Super Spud Brownies, oraz Irish Spud Strips dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj ocet, olej, cukier i przyprawy.
Wlać ziemniaki do miski; wymieszać do obtarcia. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Może być na noc.
Przed podaniem pokrój sałatę na pół. Spłukać; dobrze spuścić.
Umieścić jedną połowę na talerzu, odciąć bok w dół.
Pokroić pozostałą sałatę na 1 cal kawałki.
Ziemniaki, kawałki sałaty i kiełbasy nawlecz na przemian na szaszłyki.
Skropić sosem pozostającym w misce. Włóż szaszłyki do połowy sałaty.