Szaszłyki rybne z bazylią Chimichurri

Szaszłyki rybne z bazylią Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szaszłyków rybnych z bazylią Chimichurri. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 396 kalorii, 17g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, liście pietruszki, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki Z Łososia Chimichurri, Szaszłyki Chimichurri Tofu, oraz Szaszłyki wołowe z kolendrą Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: wyposażenie specjalne: osiem 10-calowych drewnianych szaszłyków, moczonych w wodzie przez około 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
3
Do marynaty: w średniej szklanej misce wymieszać
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
cebula, czosnek, olej, ocet, sok z cytryny i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodać rybę, zgnieść i marynować w temperaturze pokojowej,
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
RybyRyby
6
jakieś 15 minut.
1
Połączyć bazylia, pietruszka, cebula,
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
BazyliaBazylia
2
czosnek, oliwa z oliwek, ocet, sok z cytryny, płatki czerwonej papryki oraz sól i pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
CzosnekCzosnek
3
do smaku w misce robota kuchennego i pulsować, aż składniki będą tylko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
połączone i masywne.
5
Rozgrzej grilla na wysokości. Dobrze nasmarować ruszty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Do szaszłyków rybnych: nawlecz marynowaną rybę i squash
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
7
na nasączone szaszłyki, 2 kawałki ryby na szaszłyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
8
Umieść 1 pomidor cherry na
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
9
koniec każdego szpikulca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
10
Umieścić na grillu i gotować, aż lekko zwęglone na
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Na zewnątrz i ryby jest po prostu gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
12
Gdy ryba jest jeszcze ciepła, mżawka z odrobiną bazylii
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
RybyRyby
13
chimichurri i podawać więcej na boku do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn