Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szaszłyków rybnych z bazylią Chimichurri. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 396 kalorii, 17g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, liście pietruszki, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki Z Łososia Chimichurri, Szaszłyki Chimichurri Tofu, oraz Szaszłyki wołowe z kolendrą Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: wyposażenie specjalne: osiem 10-calowych drewnianych szaszłyków, moczonych w wodzie przez około 30 minut
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.