Syrop Klonowy Jeżyn
Syrop klonowy jeżyn jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.47 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jeśli masz jeżyny, syrop klonowy, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegańskie gofry z jeżyn-bazylia syrop klonowy, Gofry belgijskie cytrynowo-Makowe z syropem klonowym jeżyn, oraz Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średniej misce.
* Mrożone mieszane jagody, rozmrożone, mogą być zastąpione.