Syrop Klonowy Jeżyn

Syrop Klonowy Jeżyn
Syrop klonowy jeżyn jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.47 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jeśli masz jeżyny, syrop klonowy, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegańskie gofry z jeżyn-bazylia syrop klonowy, Gofry belgijskie cytrynowo-Makowe z syropem klonowym jeżyn, oraz Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
* Mrożone mieszane jagody, rozmrożone, mogą być zastąpione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody MieszaneJagody Mieszane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn