Suwaki z wołowiny i Czarnej Fasoli

Suwaki z wołowiny i Czarnej Fasoli
Wołowina i czarna fasola suwaki trwa około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 42g tłuszczu i w sumie 694 kalorii. Za $2.16 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis z Foodnetwork wymaga zielonej cebuli, cukru, oleju roślinnego i kapusty. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Suwaki Black Bean i Edamame, Suwaki z czarnej fasoli i grzybów, oraz Suwaki z czarnej fasoli z majonezem z awokado.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill. W średniej misce rozgnieć czarną fasolę, 1 łyżkę oliwy z oliwek i czosnek w proszku tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem, aż będą bardzo kremowe. Delikatnie wymieszaj mieszankę czarnej fasoli z mieloną wołowiną. Dopraw obficie solą i pieprzem. Podziel mieszaninę na 8 równych porcji cienkich pasztecików. Za pomocą pędzla do ciasta lekko posmaruj zewnętrzną stronę placków musztardą. Lekko posmaruj grill olejem i umieść hamburgery na gorącym grillu. Gotuj hamburgery, aż powstanie złota skórka, około 1 do 2 minut z każdej strony. Pokrój mini bułeczki na pół i posmaruj pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Czarna FasolaCzarna Fasola
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Slider BunsSlider Buns
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
ZiemniakZiemniak
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ułóż bułeczki na grillu, aż będą ładnie upieczone ze śladami grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawaj suwaki na tostowanych bułeczkach hamburgerowych, zwieńczonych chrupiącą grillowaną chrupiącą sałatką Coleslaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
5
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Połóż ćwiartki kapusty na blasze do pieczenia i skrop olejem roślinnym z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Posyp cukrem, solą i pieprzem, a następnie wrzuć do płaszcza. Grilluj kapustę przez 4 minuty z każdej strony lub łącznie 8 minut, obracając raz lub do momentu, gdy krawędzie zaczną więdnąć, ale większość kapusty pozostaje chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjmij kapustę z grilla i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut. W międzyczasie zrób winegret w średniej misce, ubijając skórkę pomarańczową, musztardę Dijon i sok pomarańczowy z oliwą z oliwek, aż się zemulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
VinaigretteVinaigrette
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodaj sól i pieprz do smaku. Posiekaj grillowaną kapustę, usuwając rdzeń i włóż do miski z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodaj pietruszkę i zieloną cebulę i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Slider naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn