Suwaki z polędwicy i czarnej trufli
Polędwica i czarne trufle suwaki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 180 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, sok z cytryny, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki Z Polędwicy Mielonej, Polędwica Wieprzowa Z Mlekiem I Białą Truflą, oraz Grillowane polędwiczki z wędzonym boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, delikatnie połączyć polędwicę i posiekaną truflę; kształt na 8 grubych hamburgerów wielkości suwaka. Ustaw suwaki na talerzu, przykryj folią. Przechowywać w lodówce 8 do 24 godzin przed gotowaniem.Rukolę umyć i osuszyć, a następnie wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem; zestaw aside.In duża ciężka patelnia, podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Sezonować suwaki po obu stronach z solą i pieprzem; gotować na średnim ogniu, aż zbrązowieje, o 2 protokół z boku na rzadkie do średnio rzadkie, lub do smaku. Nie tłocz patelni, w razie potrzeby pracuj partiami. Ułóż ubraną rukolę na spodniach opiekanych bułeczek suwakowych. Top każdy z gotowanym suwakiem.
Na wierzch bułki rozprowadzić odrobinę majonezu (jeśli używasz) i ułożyć je na suwakach.