Suszony na słońcu pomidor i groszek na endywii
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Suszony na słońcu pomidor i groszek na endywii może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, groszku, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Suszony na słońcu pomidor i groszek na endywii, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć groch, suszone pomidory i czosnek w robocie kuchennym. Pulsuj maszynę, aż groszek i pomidory zostaną drobno posiekane.
Dodaj oliwę z oliwek i pulsuj, aż oliwa z oliwek zostanie włączona, a mieszanina zostanie mielona, ale jeszcze nie puree.
Przełożyć do małej miski i wymieszać z solą i pieprzem.
Służyć jako dip z włóczniami endive obok.