Surówka z czerwonego, białego i pleśniowego sera

Surówka z czerwonego, białego i pleśniowego sera
Surówka z czerwonego, białego i pleśniowego sera to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać oscar mayer bekon, naturalny ser kruszy, mieszanka coleslaw, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surówka Z Sera Pleśniowego, Surówka Z Sera Pleśniowego, oraz Surówka Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić coleslaw blend z papryką i dressing w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
3
Top z serem i boczkiem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn