Surowa Sałatka z karczocha, selera i parmezanu

Surowa Sałatka z karczocha, selera i parmezanu
Surowa Sałatka z karczocha, selera i parmezanu jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surowa Sałatka Z Karczocha, Selera I Parmezanu, Sałatka z selera, orzecha włoskiego i parmezanu, oraz Sałatka Z Selera I Grejpfruta Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić olej i sok. Przyprawić sosem solą i papryką. Pracując z 1 karczochem na raz, zrywaj zewnętrzne liście, dopóki pozostają tylko bladozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wytnij 1/2" OD GÓRY; przyciąć ciemnozielone części wokół łodygi i serca. Pokrój wzdłuż bardzo cienko i posmaruj sosem. Powtórz z pozostałymi karczochami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
3
Wymieszać w seler i pozostałe składniki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Przenieś Toa talerz i top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn