Sum Z Farszem Grzybowo-Szpinakowym

Sum Z Farszem Grzybowo-Szpinakowym
Sum z farszem grzybowym i szpinakowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 15,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 2584 kalorii, 86g białka, oraz 219g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka soku z cytryny, sól, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Sum z farszem Grzybowo-szpinakowym, Farsz z dzikich grzybów i szpinaku, oraz Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części oven.To dodać farsz, w dużej patelni ciepła masła i oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj szalotki i saute aż zmiękną, Nie brązowy, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodać grzyby i saute do miękkości i najbardziej płyn odparował, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Dodaj wino i mieszaj, aż prawie wszystko odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Grzyby posypać mąką i dobrze wymieszać, aby włączyć, 2-3 protokół.Podnieść ogień do wysokiej, wrzucić szpinak i dodać śmietanę do gotowania na patelni do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć z ognia i wymieszać sok z cytryny, cayenne, orzechy nerkowca i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Dobrze wymieszać, ponieważ mieszanina będzie nieco gęsta, smak i dostosować sól, jeśli to konieczne, pamiętając, że jeśli używasz solone orzechy nerkowca może potrzebować mniej soli.Masło lub spryskać naczynie do pieczenia i podzielić farsz na dwie oddzielne kopce i top każdy z filetem z suma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Prażone Orzechy Nerkowca SolonePrażone Orzechy Nerkowca Solone
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Filety posypać bułką tartą, jeśli używasz, a następnie skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 15-20 minut, aż ryba będzie łatwo płatkować na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło, roztopionemasło, roztopione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło, roztopionemasło, roztopione2(zima)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie2(zima)orzechy nerkowca, grubo posiekaneorzechy nerkowca, grubo posiekane2(zima)orzechy nerkowca, grubo posiekaneorzechy nerkowca, grubo posiekane170Orzechy dowolne (posiekane)s filety sumowe )s filety sumowe )1szczyptacayennecayenne2(zima)wytrawne białe winowytrawne białe wino2(zima)wytrawne białe winowytrawne białe wino2(zima)mąkamąka2(zima)mąkamąka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1(może być lub przeglądać)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1(może być lub przeglądać)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1WES E Sztuka języka angielskiegoświeży klin cytrynowyświeży klin cytrynowy2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)227Orzechy dowolne (posiekane)grzyby portabella, drobno posiekanegrzyby portabella, drobno posiekane227Orzechy dowolne (posiekane)grzyby portabella, drobno posiekanegrzyby portabella, drobno posiekane0(może być lub przeglądać)sól do smakusól do smaku0(może być lub przeglądać)sól do smakusól do smaku2(zima)posiekana szalotkaposiekana szalotka2(zima)posiekana szalotkaposiekana szalotka4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekaneświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekane4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekaneświeży szpinak, łodygi usunięte, grubo posiekane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn