Suflet z szynką i serem
Suflet z szynką i serem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, sól, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 4 (7-uncja) suflet naczynia z nonstick spray.
Rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu w średnim rondlu.
Dodaj mąkę ubijając stale przez około 3 minuty, nie brązowiej.
Ubij w ciepłym mleku, aż zgęstnieje, o 3 więcej minut. Wyłączyć ciepło i lekko ostudzić.
Ubić żółtka, następnie ser, szynkę (rezerwa 1/3 szklanki szynki na Okrągły 2 przepis Pikantny budyń chlebowy) i musztardę.
Odstawić i ostudzić lekko ubijając białka.
W innej misce z mikserem elektrycznym, ubić białka do miękkich szczytów. 1/4 białek wymieszać z szynką i serem w celu rozjaśnienia, następnie złożyć resztę białek. Napełnić każdy ramekin 3/4 sposób (rezerwy pozostałe ciasto suflet dla rundy 2 przepis Pikantny budyń chleb).
Piec, aż nadęty i lekko rumiane na wierzchu. 15 do 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc