Suchy Mostek Wołowy RUB

Suchy Mostek Wołowy RUB
Przepis suchy mostek wołowy Rub jest gotowy w około 5 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 360 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, bulion wołowy, płynny dym i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić mostek w szklanym naczyniu do pieczenia, tłustej stronie w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Wymieszać przyprawy do steków Montreal i płatki czerwonej papryki razem w małej misce; przetrzeć mostek mocno docisnąć do mięsa. Odwróć mostek i kontynuuj przyprawienie tłustej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszaj bulion wołowy, sok z cytryny i płynny dym razem w misce; mżawka nad przyprawionym mostkiem. Przykryj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Piec w nagrzanym piekarniku do pożądanego stopnia doneness, lub temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) dla średnich, około 5 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjąć z piekarnika, przykryć podwójną blachą folii aluminiowej i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu 10 do 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rodzina Bunnell Cellar Mountain Syrah z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Jedna z najmniejszych Ava, Czerwona Góra jest ograniczona do jednego pięknego wzgórza, w centrum regionu produkującego wino w stanie Waszyngton. Terroir i klimat w ekskluzywnym obszarze uprawy łączą się, tworząc owoce o intensywnym smaku. Miękkie, aksamitne wejście, jasne czarne owoce zrównoważone przez ciemne niesłodzone kakao, wszystkie łączą się, aby stworzyć złożoność i głębię charakteru odpowiednią do przedłużonego starzenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia51
Magazyn