Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina i arbuz Stir-fry może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, cebulę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 6 składników i 1 łyżkę. wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
2
Odstawić na 30 minut. W międzyczasie wymieszaj gorącą wodę, hoisin i pozostałą 1 łyżkę. wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Woda
Wino
3
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Wołowina
4
Posypać solą i czarnym pieprzem; połowę wołowiny ugotować w 1 1/2 łyżeczki. gorący olej rzepakowy na dużej patelni na dużym ogniu, bez mieszania, 45 sekund lub aż rumiane; włączyć wołowinę, i gotować 30 sekund lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Rzepakowy
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przełożyć na ciepły talerz. Powt. z pozostałą 1 1/2 łyżeczki. olej i wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Olej Do Smażenia
6
Cebulę podsmażyć w pozostałej 1 łyżce. gorący olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu 2 minuty lub do miękkości.