Indyk Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, piernik, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, papryka, bulion i sos sojowy, aż będzie gładka; odstawić. Na dużej patelni lub woku rozgrzać 1 łyżkę oleju; podsmażyć indyka, aż mięso nie będzie już różowe.
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Wyjąć i ogrzać.
3
Na tej samej patelni podsmażamy cebulę, paprykę czerwoną, seler i grzyby w pozostałym oleju przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać imbir i czosnek; smażyć 2 minuty dłużej. Zwróć indyka na patelnię. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej i dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.