Stir-Fry Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć indyka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 5. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, skrobię kukurydzianą, dodatkowy bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick lub wok, podsmażyć indyka w 1 łyżce oleju, aż nie będzie już różowy.
Wyjąć i ogrzać. Paprykę, brokuły, cebulę, czosnek i imbir smażyć w pozostałym oleju przez 3-4 minuty lub aż brokuły będą chrupiące-miękkie.
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, bulion i sos sojowy, aż będzie gładka; wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Dodać indyka, kasztany wodne i mieszankę przypraw; rozgrzać.