Stir-Fry Z Chińskiej Zielonej Fasoli
Chińska zielona fasola Stir-Fry może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 76 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 37 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, koszernej soli, fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasolka Szparagowa Smażona Po Chińsku, Fasolka szparagowa z chińską konserwową rzodkiewką Stir Fry, oraz Smażone kiełki fasoli i Chiński szczypiorek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym woku rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać fasolkę szparagową; gotować, często mieszając, przez 1 do 2 minut. Wymieszać z czosnkiem i imbirem; gotować, często mieszając, przez 3 do 4 minut. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z sosem z czarnej fasoli. Kontynuuj gotowanie, aż zielona fasola będzie miękka.