Steki z łososia z pieczonymi pomidorami winogronowymi

Steki z łososia z pieczonymi pomidorami winogronowymi
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 3,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 2G białka, oraz 28g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz bazylia, kapary, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki z łososia z pomidorami winogronowymi i miętą, Pieczone Steki Z Łososia Z Pomidorami, Cebulą I Estragonem, oraz Pieczone Pomidory Winogronowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na pomidory: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. W średniej misce dodaj pomidory, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i posyp solą, pepper.In naczynie do pieczenia, umieścić pomidory i ząbki czosnku, upewniając się, że są one tylko w 1 warstwie. Pieczemy około 30 minut, dodajemy Bazyl i kapary, następnie dobrze mieszamy. Zestaw aside.To łososia ugotować: steki z łososia posmarować lekko oliwą, doprawić solą i pieprzem, grillować rybę średnio rzadką, około 3 minut na stronę. (Ryby powinny być dobrze zabarwione na zewnątrz i ledwo przezroczyste w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn