Steki z pikantnym kukurydzianym smakiem i Super serem i Scallion Smas

Steki z pikantnym kukurydzianym smakiem i Super serem i Scallion Smas
Steki z pikantnym kukurydzianym smakiem i Super serem i Scallion Smas to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1186 kalorii. Na 10,12 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rosół z kurczaka, serek, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Smak Kukurydzy, Steki Vaquero z pieprzem i kozim serem, oraz Niedzielny Brunch: muffinki z cebulką i serem.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia97
Magazyn