Steki Z Bakłażana
Steki z bakłażana wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 9g białka, oraz 34g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, pietruszkę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do valentin day. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Greckie Grillowane Steki Z Bakłażana, Pieczone steki z bakłażana z serem Gorgonzola, oraz Steki z bakłażana z dynią, pomidorem i pieczarkami Ragoût dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić razem Worcestershire, SOS stek, oliwa z oliwek, miód,i ocet jabłkowy. Doprawić solą i pieprzem.
Poklepać bakłażana do sucha ręcznikami papierowymi. Za pomocą pędzla do ciasta nałóż sos na obie strony bakłażana.
Umieść rundy bakłażana na tacy blachy wyposażonej w stojak.
Umieść tacę pod brojlerem, aż bakłażan będzie ładnie rumiany, około 2 protokół. Obróć plastry i umieść z powrotem pod brojlerem, aby brązowy z drugiej strony. Obficie posypać świeżo startym parmezanem wszystkie plastry.
Umieść z powrotem pod brojlerem na 1 minutę, aby ładnie brązowy ser.
Podawać gładko lub posypać świeżo posiekanymi ziołami.