Steki Rib-Eye z masłem pistacjowym i szparagami
Steki Rib-Eye z masłem pistacjowym i szparagami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 27g białka, oraz 38 g tłuszczu. Mieszanka pieprzu, szparagów, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Steki Ribeye Z Masłem Pistacjowym I Szparagami, Steki z tuńczyka z pistacjami, oraz Steki z tuńczyka z pistacjami.
Instrukcje
Jeśli jesteś na kempingu, zrób to przed wyjściem z domu: wiruj pistacje i rukolę w robocie kuchennym, aż zostaną zmielone.
Dodać masło i wirować, aż będzie gładka, skrobanie w dół wewnątrz miski w razie potrzeby.
Przelać do małego pojemnika i schłodzić.
Podgrzej grill węglowy lub opalany drewnem do wysokości (450 do 550; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). Steki i szparagi zalać olejem, doprawić solą i pieprzem. Steki z grilla, obracając raz, aż zrobić tak, jak chcesz, 6 do 15 minut na średnio rzadkie. Szparagi grillować w ciągu ostatnich kilku minut, obracając raz, do miękkości-chrupiące.
Przenieś wszystko na deskę do krojenia, steki z masłem i namiot z folią.
Pozwól odpocząć 5 minut. Steki pokroić w plasterki i podawać ze szparagami.
* Jeśli nie możesz znaleźć niesolonych pistacji, użyj niesolonego masła, aby zrównoważyć słone orzechy.
Skład: masło pistacjowe, do 1 tygodnia, schłodzone.