Stek z trawy w paski z pikantnym sosem Hoisin i ogórkowym smakiem

Stek z trawy w paski z pikantnym sosem Hoisin i ogórkowym smakiem
Stek z paskiem z trawy z pikantnym sosem Hoisin i ogórkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 463 kalorie, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ogórków gorących, przyprawiony ocet ryżowy, cebula vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Stek Hoisin Spódnica Z Sałatką Ogórkową, Grillowany stek w paski z kremowym sosem jogurtowym i sałatką pomidorowo-ogórkową, oraz New York Strip Steak z Tri-Berry Relish, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn