Stek z Kolendro-migdałowym Pesto to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kolendrę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek z kolendry z pesto, Stek Z Kolendry, oraz Stek Marynowany Z Kolendry I Limonki.
Instrukcje
1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Pierwsze 6 składników wymieszać w blenderze; procesować do drobno posiekanego (około 15 sekund).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać jogurt i sok; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt
Sok
4
Grill stek 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
Stek
6
Podawać stek z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.