Stek z flanki z Karczochowo-ziemniaczanym Haszem i Aleppo-pieprzowym Aioli

Stek z flanki z Karczochowo-ziemniaczanym Haszem i Aleppo-pieprzowym Aioli
Stek z flanki z Karczochowo-ziemniaczanym Haszem i Aleppo-pieprz Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, majonez, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stek z flanki z Karczochowo-ziemniaczanym Haszem i Aleppo-pieprzowym Aioli, Grillowana kukurydza z Aleppo-pieprz Aioli, oraz Stek zapiekany z ziemniaczano-Karczochowym Haszem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn