Stek Chili
Stek Chili to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 7 i kosztuje $3.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. 113 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz stek, cebula, chili w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Chipotle Steak Chili, Zippy Steak Chili, oraz Stek i piwo Chili.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć olej i stek i saute przez około 5 protokół, lub aż stek jest rumiane.
Dodaj cebulę, czosnek i pieprz chile i saute przez inny 5 protokół, lub aż cebula są przezroczyste.
Dodaj chili w proszku, kminek, pieprz cayenne, pomidory i fasola. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę.
Zdejmij pokrywę i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut lub do momentu osiągnięcia pożądanej grubości.