Staromodne ciasto Budyniowe babci
Staromodne ciasto Budyniowe babci może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 17 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Staromodne Ciasto Budyniowe Z Rabarbarem, Ciasto marchewkowe babci, oraz Ciasto czekoladowe babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Do ciasta: w dużej misce, połączyć mix ciasto, pudding mix, maślanka, olej, jajka, Skórka z cytryny i soki z cytryny i limonki.
Ubijaj dobrze lub ubijaj mikserem ręcznym, aż ciasto będzie połączone i gładkie.
Wlać ciasto do 9-na-13-calowej nieprzywierającej patelni do pieczenia lub użyć zwykłej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec, aż ciasto jest pieczone przez, 25 do 30 protokół.
Wyjąć ciasto z piekarnika.
W rondlu wymieszać cukier puder, masło, maślankę, skórki z cytryny i limonki oraz sok z cytryny i dobrze ubić do połączenia. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na małym ogniu.
Pokroić ciasto na równe kawałki i skropić glazurę na górze.
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.