Stabilizowany Lukier Z Bitą Śmietaną
Stabilizowane bita śmietana Oblodzenie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole lukier przepis. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 111 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Babeczki Angel Food ze stabilizowanym lukrem z bitą śmietaną, Lukier Z Bitą Śmietaną, oraz Angel Food Cake With Heath Bar Bita Śmietana Lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Schłodzić miskę do mieszania i ubijaki przez co najmniej 15 minut przed użyciem.
Umieść wodę w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Posypać żelatynę wodą i pozostawić do zmiękczenia 5 minut.
Rozpuścić żelatynę w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty, mieszając po każdej minucie.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i odstawić na 10 minut w temperaturze pokojowej; żelatyna musi być płynna, ale nie ciepła po dodaniu do kremu.
Wyjąć miskę i trzepaczki z lodówki i wlać śmietanę, cukier i ekstrakt waniliowy. Bij razem, aż znaki uderzeniowe zaczną się wyraźnie pokazywać.
Dodaj mieszaninę żelatyny do śmietany, wlewając stały strumień, stale ubijając. Beat aż sztywne szczyty tworzą. Zużyć natychmiast.