Spódnica Steak Romesco

Spódnica Steak Romesco
Przepis Spódnica stek Romesco jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,73 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz prażone migdały, sól koszerna, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi ten sos. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spódnica stek z sosem Romesco - 5 punktów, Prosty stek w spódnicy z sosem Romesco, oraz Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść ziemniaki w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 15 do 20 minut. Tymczasem stek przyprawiamy 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Grill, aż gotowane do pożądanej doneness, 3 do 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
StekStek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pozostaw na 10 minut przed krojeniem. Tymczasem w robocie kuchennym pulsuj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodaj czosnek, parmezan, czerwoną paprykę, olej, ocet, a pozostałe sól i czarny pieprz i pulse.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
ParmezanParmezan
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Ziemniaki odsączyć, wrzucić do garnka, dodać 1 szklankę sosu romesco i wrzucić. Podziel ziemniaki, stek i rukolę między poszczególne talerze. Łyżka pozostałego sosu na steku. Wskazówka: Ten bogaty, ziemisty SOS romesco można również łyżkować na grillowanym kurczaku, pieczonej rybie, pieczonych warzywach, pieczonych ziemniakach lub sadzonych jajkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
WarzywaWarzywa
Rukiew WodnaRukiew Wodna
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
StekStek
JajkoJajko
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn