Spooky Black Bean Hummus

Spooky Black Bean Hummus
Spooky Black Bean Hummus to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Halloween. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. tylko kilka osób naprawdę lubi to danie middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, tahini, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Fasola Bodacious / Tydzień 2-Hummus Z Czarnej Fasoli, Hummus Z Czarnej Fasoli, oraz Hummus Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Dodać czarną fasolę i proces aż puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
2
Dodaj pozostałe składniki (użyj mniejszych ilości)i proces do gładkiej. Smak i prawidłowe przyprawy, dodając więcej w razie potrzeby. Łyżka hummus do naczynia służącego, wygładzając górę. Używając worka z ciastem i jogurtu sojowego lub rozcieńczonego tahini, rura na projekcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Jogurt SojowyJogurt Sojowy
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
TahiniTahini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Umieść plastikowego pająka w sieci lub zrób go sam z czarnych oliwek. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki CzarneOliwki Czarne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn