Spaghetti Z Owoców Morza

Spaghetti Z Owoców Morza
Need a pescatariańskie danie główne? Spaghetti z owocami morza może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 62g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, spaghetti, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Spaghetti Z Owoców Morza, Spaghetti Z Owoców Morza, oraz Spaghetti z curry Seafood Marinara.

Instrukcje

1
Włożyć ośmiornicę do szybkowaru z wodą, liściem laurowym i 1/2 łyżeczki soli i zamknąć Szybkowar pokrywką, a następnie gotować pod wysokim ciśnieniem zgodnie z instrukcją producenta 10 minut. Umieść szybkowar w zlewie (nie zdejmuj pokrywy) i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż ciśnienie całkowicie spadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
OśmiornicaOśmiornica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
2
Zdejmij pokrywę.
3
Przenieść ośmiornicę do deski do krojenia, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Odciąć i wyrzucić głowę, a następnie pokroić macki na 1-calowe kawałki.
1
Dusić pomidory z sokiem, bazylią i olejem w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, odsłonięte, mieszając i puree pomidory od czasu do czasu, aż będą grube i zredukowane do około 3/4 szklanki, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Przecier bazylia, olej, masło i 1/2 łyżeczki soli w blenderze, skrobanie w dół strony w razie potrzeby, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Spaghetti gotować w garnku z makaronem z wrzącą osoloną wodą (3 łyżki soli na 6 litrów wody), aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W międzyczasie przecier czosnek i olej w oczyszczonym blenderze, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzać suchą patelnię 12-calowy ciężki (nie nonstick) na dużym ogniu do gorąca, 2 do 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj mieszaninę oleju, a następnie natychmiast dodać ośmiornicę, krewetki, i małże i sauté, mieszając od czasu do czasu, aż krewetki są rumiane na krawędziach i małże zaczynają się otwierać, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
OśmiornicaOśmiornica
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodaj sos pomidorowy i reserved octopus-gotowanie cieczy i gotować, mieszając, aż małże po prostu otworzyć szeroko i krewetki są po prostu gotowane przez, O 2 minut więcej (wyrzucić nieotwarte małże). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
OśmiornicaOśmiornica
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
6
Odcedzić makaron i wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj squid do gorących owoców morza na patelni, mieszając, aby połączyć, następnie dodać do gorącego makaronu i wrzucić do połączenia (squid będzie gotować, jak to jest rzucił).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Podawać skropione z całym purée bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1
* Jeśli nie masz szybkowaru, ośmiornicę można dusić w garnku 4-quart z liściem laurowym, 1/2 łyżeczki soli i 4 szklanki wody, przykryte, obracając od czasu do czasu, do miękkości, 1 do 1 1/2 godziny. * Ośmiornicę można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, odsłonić, aż ostygnie, a następnie przykryć.* Sos pomidorowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
OśmiornicaOśmiornica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn