Spaghetti z małżami i zieloną fasolką
Spaghetti z małż i fasolki szparagowej może być tylko bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 524 kalorie, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga liści bazylii, oliwy z oliwek, fasoli i ząbków czosnku. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa W Stylu Spaghetti, Spaghetti Z Pancettą, Fasolką Szparagową I Bazylią, oraz Spaghetti z małż.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na talerz. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Tymczasem na dużej patelni podgrzej oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać pokrojone pomidory i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zaczną się rozkładać, około 5 minut.
Dodać białe wino i małże i doprowadzić do wrzenia. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż małże otwarte, o 5 protokół.
Wyjąć patelnię z ognia i dodać fasolkę szparagową i bazylii.
Dodaj spaghetti do wrzącej wody i gotować, aż al dente.
Spaghetti odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania. Powrót spaghetti do garnka i dodać sos fasolowy clamandgreen i zarezerwowane makaron gotowania wody. Wrzucić na umiarkowanym ogniu, aż sos pokryje spaghetti, o 1 minutę.
Przełożyć spaghetti i małże do płytkich misek i podawać, mijając startego Parmigiano-Reggiano przy stole.