Spaghetti z małżami i zieloną fasolką

Spaghetti z małżami i zieloną fasolką
Spaghetti z małż i fasolki szparagowej może być tylko bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 524 kalorie, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga liści bazylii, oliwy z oliwek, fasoli i ząbków czosnku. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa W Stylu Spaghetti, Spaghetti Z Pancettą, Fasolką Szparagową I Bazylią, oraz Spaghetti z małż.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na talerz. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Tymczasem na dużej patelni podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Dodać pokrojone pomidory i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zaczną się rozkładać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6
Dodać białe wino i małże i doprowadzić do wrzenia. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż małże otwarte, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Wyjąć patelnię z ognia i dodać fasolkę szparagową i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj spaghetti do wrzącej wody i gotować, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Spaghetti odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania. Powrót spaghetti do garnka i dodać sos fasolowy clamandgreen i zarezerwowane makaron gotowania wody. Wrzucić na umiarkowanym ogniu, aż sos pokryje spaghetti, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Przełożyć spaghetti i małże do płytkich misek i podawać, mijając startego Parmigiano-Reggiano przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SpaghettiSpaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn