Spaghetti Z Koprem Włoskim I Sardynką
Need a przystawka wegańska? Spaghetti z koprem włoskim i sardynką może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sardynek w sosie pomidorowym, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z sosem Sardynkowo-koprowym i sałatką szpinakową, Sardynki sklepcupboard spaghetti, oraz Spaghetti à la sauce tomate et sardine écrasée Recette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Przyciąć zewnętrzne liście z kopru włoskiego. Pokroić liście na miarę 1/2 szklanki. Odrzuć łodygi.
Przetnij żarówkę na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Cienko pokroić żarówkę.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pokrojony koper włoski i cebulę; smażyć 4 protokół.
Dodać czosnek; podsmażyć 20 sekund. Wymieszać w sosie pomidorowym, oregano, czerwonej papryce i sosie z sardynek. Przykryj i zmniejsz ciepło.
Dodaj rybę do patelni; delikatnie rozbij rybę na kawałki. Przykryć i gotować 6 protokół. Makaron wrzucić z sosem; posypać liśćmi.