Spaghetti z dyni
Spaghetti z dyni wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dyni, parmezan, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z dyni, Trzy zapiekanki spaghetti z serem, oraz Spaghetti z dyni i masłem szałwiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową o dużej wytrzymałości. Na blasze do pieczenia wrzucić dynię z olejem i 1/4 łyżeczki. sól do pokrycia.
Rozprowadzić dynię w jednej warstwie i piec do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 25 protokół.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować spaghetti aż po prostu przetargu, o 10 protokół, lub jako opakowanie wskazuje Etykieta.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu. Spaghetti wrzucić do garnka i dodać dynię, masło i szałwię. Wymieszać, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby do zwilżenia.
Podawać natychmiast, polewając parmezanem.