Spaghetti z cukinią i czosnkiem
Spaghetti z cukinią i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Mieszanka spaghetti, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z cukinią i czosnkiem, Cukinia Cytryna Czosnek Spaghetti, oraz Makaron z cukinią czosnkowo-Parmezanową i makaron Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż 2 lub 3 warstwy ręczników papierowych na powierzchni roboczej. Pracując na ręcznikach papierowych, rozdrabniaj cukinię za pomocą tarki pudełkowej trzymającej cukinię pod kątem.
Rozgrzać dużą patelnię na umiarkowanym ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia do patelni
Do oleju dodać posiekany czosnek. Gdy czosnek przemawia skwiercząc w oleju, dodaj rozdrobnioną cukinię. Doprawić cukinię solą i pieprzem.
Saute rozdrobnione cukinia 7 do 10 minut.
Na patelnię dodajemy gorący, odsączony makaron. Wrzucić spaghetti z cukinią i olejem czosnkowym.
Dodać kilka garści startego sera na patelnię. Dostosuj przyprawy i podawaj.