Gulasz z kalafiora z jagnięciną
Gulasz z kalafiora z jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól koszerną, mieloną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę pearl i gotować, aż lekko brązowy, o 8 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej i dodać jagnięcinę. Mięso rozbić drewnianą łyżką i gotować, aż nie będzie już różowe, o 4 protokół.
Dodaj kalafior, seler, ziemniaki, sól i 3 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia,a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, częściowo przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą całkowicie miękkie, 20 do 25 minut.
Wyjąć około 1/4 szklanki bulionu z garnka i umieścić w misce.
Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, a następnie ubić w skrobi kukurydzianej. Mieszaj tę mieszaninę do garnka. Następnie włączyć ogień do średniej wysokości i gotować, aż gotuje się na wolnym ogniu i zgęstnieje, o 2 protokół. Wymieszać sok z cytryny i natkę pietruszki na ogniu, doprawić czarnym pieprzem i więcej soli w razie potrzeby i podawać.