Spaghetti Squash Saute
Spaghetti Squash Saute może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 190 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 285 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, czosnek, spaghetti squash, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Spaghetti Squash i Chard Sauté, Grillowane Ribeye ze Spaghetti Squash Saute, oraz Krewetki + warzywa saute nad spaghetti squash.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania i umieścić połówki squasha wycięte bokiem w dół na blasze.
Piec, aż squash jest miękki, ale nadal chrupiące, o 40 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, rozdrobnić mięso squasha ze skórki za pomocą widelca. Odstawić.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na maśle do miękkości.
Dodaj squash na patelni, i gotować, aż gorące. Doprawić solą i pieprzem.