Spaghetti alla Carbonara
Przepis Spaghetti alla Carbonara może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 567 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, pecorino romano, pancetta i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti alla Carbonara, Spaghetti alla Carbonara, oraz Spaghetti alla Carbonara podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Gotuj spaghetti w osolonej wodzie, aż będzie al dente.
Do ubitych jajek dodać czarny pieprz i ser. Odłóż na bok.
Dodaj śmietanę do tej mieszaniny, w razie potrzeby, na bardziej kremowe danie.
Olej włożyć do rondla z pancettą i smażyć przez 5 minut.
Dodaj spaghetti na patelnię i smażyć przez kolejne 3 minuty.
Wyłącz płomień (to ważne) i dodaj mieszaninę jaj i sera do makaronu i wymieszaj.
Podawać z dodatkowym Pecorino Romano na wierzchu.