Southwestern Pasta Toss
Southwestern Pasta Toss może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz salsę santa Fe, czosnek, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Muszka Makaron Toss, Pat ' s Pasta Toss, oraz Szpinak Makaron Wrzucić.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Makaron umieścić w misce.
Dodaj salsę Santa Fe, i wrzucić delikatnie. Odstawić.
Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; dodać olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj czosnek i kminek, i saute 30seconds. Wymieszać z kukurydzą i fasolą. Gotować, stale mieszając, dopochudzone ogrzanie.
Dodać mieszankę kukurydzy, kolendry, ser, i sok z limonki do mieszaniny makaronu, i wrzucić delikatnie.