Klon-Rozmaryn-Bourbon Pekan
Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 9g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.29 za porcję. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bourbon, springs rozmaryn, syrop klonowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Faszerowane słodkie ziemniaki z Bourbon Klon kandyzowane pekan i żurawiny, George Caramelin: czekoladowe babeczki cynamonowe z lukrem waniliowym, sosem Bourbon Caramel i kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Bekon-Bourbon Brownies z orzechami pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325ºF. Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Połączyć bourbon, syrop klonowy, sól i 2/3 szklanki wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż sól się rozpuści. Upuść gałązki rozmarynu i wyjmij rondel z ognia. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia od gorącego do ciepłego, około 5 minut.
Wyjąć gałązki rozmarynu z rondla i wyrzucić. Wymieszać z orzechami pekan. Moczyć orzechy pekan, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut.
Orzechy pekan osuszyć przez sito o drobnych oczkach.
Rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec do wyschnięcia, tasty, i pachnące, o 12 do 15 protokół.