Southwest Beef Empanadas
Southwest Beef Empanadas to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 160 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 94 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka marchwi, cebuli, starej mieszanki przypraw El Taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Beef Empanadas, Beef Empanadas, oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smarować blachę ciasteczkową ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać w mieszance przypraw taco, 2/3 szklanki wody, ziemniaki, marchew i cebula. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i wrzącą wodą, aż ciasto powstanie. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, rozwałkuj ciasto w mieszance Bisquick, aby pokryć; zagnieść 20 razy. Ciasto podzielić na 6 kulek. Pat lub roll każdej piłki do 7-calowej rundy.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny na połowę każdej rundy. Zwilżyć Brzeg okrągły wodą. Fold okrągłe nad mieszaniną wołowiny; naciśnij krawędź widelcem do uszczelnienia.
Wytnij 3 małe szczeliny w górnej części każdej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec 18 do 20 minut lub do jasnego złotego koloru.