Southwest Beef Empanadas

Southwest Beef Empanadas
Southwest Beef Empanadas to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 160 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 94 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka marchwi, cebuli, starej mieszanki przypraw El Taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Beef Empanadas, Beef Empanadas, oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. smarować blachę ciasteczkową ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać w mieszance przypraw taco, 2/3 szklanki wody, ziemniaki, marchew i cebula. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i wrzącą wodą, aż ciasto powstanie. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, rozwałkuj ciasto w mieszance Bisquick, aby pokryć; zagnieść 20 razy. Ciasto podzielić na 6 kulek. Pat lub roll każdej piłki do 7-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Miejsce na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny na połowę każdej rundy. Zwilżyć Brzeg okrągły wodą. Fold okrągłe nad mieszaniną wołowiny; naciśnij krawędź widelcem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Wytnij 3 małe szczeliny w górnej części każdej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec 18 do 20 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Parador Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo ma potężny profil owoców, charakterystyczny dla słonecznego i ciepłego sezonu wegetacyjnego. Wino przypomina klasyczną Ribera del Duero, ma jaskrawoczerwone owoce i fioletowe nuty, z kamienistym, klasycznie wytrawnym wykończeniem. Pierwszy rocznik z Winnicy dyliżansów.Mieszanka: 100% Tempranillo
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn