SOS Żurawinowo-Morelowy

SOS Żurawinowo-Morelowy
SOS żurawinowo-Morelowy to bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, ocet winny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj SOS Morelowo-Jabłkowy Żurawinowy, Pulpety z suszonym sosem żurawinowo-morelowym, oraz Morelowy Chleb Z Orzechami Żurawinowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru. Wymieszaj z żurawiną i morelami i wróć do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dusić, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub aż jagody zaczną się dzielić i mieszanina zaczyna gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MorelaMorela
JagodyJagody
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; ostudzić 30 minut. Wyrzucić cynamon i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
ImbirImbir
3
Wlać do formy 3-cup; przykryć i schłodzić 8 godzin lub aż zestaw.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn