SOS Wołowo-Cebulowy

SOS Wołowo-Cebulowy
SOS wołowo-cebulowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion wołowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Filety wołowe z sosem Koniakowo-cebulowym, Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo-Grzybowo-Cebulowym, oraz Wołowina, cebula i papryka w sosie pomidorowo-fasolowym.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 do 7 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić w mące. Gotować, stale ubijając, aż lekko zbrązowieje (około 1 minuty). Stopniowo ubijamy bulion i kolejne 2 składniki. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn