SOS Wołowo-Cebulowy
SOS wołowo-cebulowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion wołowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Filety wołowe z sosem Koniakowo-cebulowym, Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo-Grzybowo-Cebulowym, oraz Wołowina, cebula i papryka w sosie pomidorowo-fasolowym.
Instrukcje
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 do 7 minut lub aż lekko rumiane.
Ubić w mące. Gotować, stale ubijając, aż lekko zbrązowieje (około 1 minuty). Stopniowo ubijamy bulion i kolejne 2 składniki. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje i bąbelki.
Dekorować, w razie potrzeby.