SOS szpinakowo-Karczochowy z frytkami

SOS szpinakowo-Karczochowy z frytkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantny Szpinak-Karczoch Dip i frytki spróbować. Jedna porcja zawiera 1553 kalorii, 16G białka, oraz 131 g tłuszczu. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka klasycznych chipsów ziemniaczanych lay, Skórka z cytryny, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 7 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dobrze spuścić rozmrożony szpinak, naciskając między papierowymi ręcznikami; wymieszać z mieszanką karczochów. Doprawić pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić od 30 minut do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia54
Magazyn