SOS Pomidorowo-Pieprzowy

SOS Pomidorowo-Pieprzowy
SOS pomidorowo-pieprzowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz czosnek, sól i pieprz, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to SOS Pomidorowo-Pieprzowy, Sos pomidorowy pieprzowo-Oliwkowy, oraz Papryka bakłażanowa w sosie pomidorowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Ostrożnie dodaj pomidory do wody i gotuj, aż skóra zacznie się dzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjąć z wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i odkleić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Umieść pomidory na dużej patelni i zacieru z masherem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać w paprykę, cebulę i czosnek. Dusić na małym ogniu przez około 20 minut, lub aż cebula i papryka będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn