SOS Pomidorowo-Pieprzowy
SOS pomidorowo-pieprzowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz czosnek, sól i pieprz, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to SOS Pomidorowo-Pieprzowy, Sos pomidorowy pieprzowo-Oliwkowy, oraz Papryka bakłażanowa w sosie pomidorowym.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Ostrożnie dodaj pomidory do wody i gotuj, aż skóra zacznie się dzielić.
Wyjąć z wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i odkleić skórę.
Umieść pomidory na dużej patelni i zacieru z masherem ziemniaczanym.
Wymieszać w paprykę, cebulę i czosnek. Dusić na małym ogniu przez około 20 minut, lub aż cebula i papryka będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.