Sos Orzechowy
Sos orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać masło orzechowe, sos sojowy, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Asian Peanut Dressing, Indonezyjski Sos Orzechowy, oraz SOS Orzechowo-Limonkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść masło orzechowe i 1/4 szklanki soku pomarańczowo-ananasowego w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać resztę soku i wszystkie pozostałe składniki i ubić razem.
Podawać jako sos, dip lub sos sałatkowy.